Pontkade Fase 3 - NDSM Amsterdam

208 appartementen voor stadspioniers aan het IJ in Amsterdam.

Net als voor Pontkade Fase 1 & 2 geldt dat dit gebouwdeel verreist in een nieuw stuk stad op NDSM Amsterdam. Een nieuw district voor stadspioniers. Wonen op de plek waar ooit mammoettankers het IJ inrolden en kunstenaars de vrijheid vonden. Hier is het nog rafelig, tegendraads en filmisch mooi.

Pontkade Fase 3 biedt 208 appartementen verdeeld over een 3-tal hoofdvolumes met diverse appartement-types en -afmetingen;  stadswoningen op de begane grond met een tuin, appartementen met privébalkon of dakterras en een aantal penthouses op de laagbouw en de toren. Op de begane grond is ruimte voor retail, creatieve bedrijvigheid en horeca. Aan de NDSM-straat komt het markante kantoorgebouw met een knipoog naar het industriële verleden van de werf. Ook Fase 3 kent evenals Fase 1 en 2 een besloten binnentuin voor de bewoners. Deze collectieve binnentuin biedt een oase van rust en staat in verbinding met de binnentuin van Fase 1 en 2. Voor de auto, fiets of scooter is een eigen parkeervoorziening onder het gebouw. Vanuit alle appartementen heb je een waanzinnig uitzicht over de Werf, 't IJ en Amsterdam.

5.000 NIEUWE WONINGEN
Op NDSM komen uiteindelijk ca. 5.000 woningen (waarvan er nu al ca. 2.500 zijn gerealiseerd) in alle soorten en maten. De gebiedsontwikkeling in Amsterdam op NDSM zorgt voor een aantrekkelijke en levendige wijk op een unieke locatie.

De bouw van Pontkade Fase 3 is in februari 2020 gestart.

Alle woningen zijn verkocht aan een belegger. 

 

DETAILS

  • 28.000 m² bvo
  • 208 woningen
  • 1.600 m² kantoor, horeca & retail
  • 1.500 m² binnentuin
  • 119 parkeerplaatsen
  • Oplevering 2023

 

Kavel B9-3 op NDSM kaart.

 

 www.levenopndsm.nl

 

\\ BEDENK MAAK BELEEF