Organisatie

Wij zijn BMB ontwikkeling, vastgoedontwikkelaar actief in de regio Groot-Amsterdam. Wij richten ons op het versterken van woon-, werk- en leefomgevingen. Elk gebied verdient karakter! 

Van privacy tot prikkels, van opgroeien tot ouder worden en van ontmoeten tot ontspannen. In een wereld die steeds verder verstedelijkt is er vraag naar betekenisvolle en inspirerende plekken.

We doen dit samen. Samen met de eindgebruikers, door te luisteren naar wat zij écht willen. Samen met onze partners, omdat hieruit de mooiste ontwikkelingen voortkomen. We werken als een hecht team. Een gemotiveerde groep van professionals. Met beide benen op de grond en met het vizier op de toekomst gericht.

Als onderdeel van Volker Wessels zijn wij een solide partner. Wij streven naar rendement en kwaliteit op de lange termijn. Duurzame ontwikkeling is daarbij vanzelfsprekend. We zien de potentie van een gebied, omarmen de complexiteit en gaan de uitdaging van de veranderende leefomgeving graag aan. We zetten ons daarbij actief in om de toekomst voor mens en omgeving beter te maken.