NDSM - Amsterdam

NDSM wordt een 24/7 stadsdistrict met een mix aan functies; intensief en contrastvol, levendig en anders. Direct aan het IJ, aan de sunny side of Amsterdam. Het kolkt van de culturele, commerciële en innovatieve activiteiten, van mensen die willen bijdragen aan het gebied en aan elkaar.

De voormalige NDSM-werf bevindt zich in een transformatieproces waarbij geen statisch eindbeeld is vastgelegd. De maakbare stad bestaat immers niet, deze ontstaat! Door het eindbeeld niet strak af te bakenen maar juist als inspiratiebron te zien, vindt NDSM langzaam haar contouren door organische groei in stedelijk tempo. NDSM is nooit af en blijft altijd in beweging. NDSM is een Selfmade City.

De monumenten en werfrelicten vormen de basis voor de toekomstige invulling. Er wordt aan de toekomst gebouwd met het principe mix-to-the-max. Mixen van functies, mensen en activiteiten binnen het gebied, op een kavel maar ook binnen een gebouw. Voor bijzondere initiatieven is plaats op NDSM. We houden wel van een experiment. 

5.000 NIEUWE WONINGEN
Op NDSM komen uiteindelijk ca. 5.000 woningen (waarvan er nu al ca. 2.500 zijn gerealiseerd) in alle soorten en maten.

Daarnaast blijft er volop ruimte over voor bijna elke andere functie: werken, eten, drinken, slapen, winkelen, leisure, onderwijs, cultuur, evenementen, jachthaven, parkeren, etc.

 

www.levenopndsm.nl

 

\\ BEDENK MAAK BELEEF

ShipDock - Amsterdam

BMB ontwikkeling en Kondor Wessels Vastgoed vertegenwoordigen aandeelhouder VolkerWessels in het eigenaarschap van het 20 ha grote Shipdock-terrein.

Masterplan AZ terrein - Alkmaar

In 2018 heeft BMB ontwikkeling een master- en ontwikkelplan voor de AZ Campus in Alkmaar opgesteld.

Aan de Hage - Castricum

Het Geesterhage-gebied gelegen naast winkelcentrum Geesterduin is volop op de schop gegaan. Alle fases van de herontwikkeling en nieuwbouw zijn inmiddels…